Myyntitili – Anna meidän myydä autosi! 

Onko sinulla auto minkä haluaisit myydä niin vaivattomasti kuin mahdollista? Anna meidän myydä autosi. Kun tuot autosi myyntitilille meille, hoidamme koko myyntiprosessin puolestasi. Tähän kuuluu auton läpikäynti ja pesu, valokuvaus, myynti-ilmoituksen tekeminen ja auton myynti. Autoa markkinoidaan ympäri Suomea kaikkien portaaliemme kautta, joihin kuuluvat esimerkiksi Nettiauto, Autotie, Autotalli, Tori Autot sekä omat kotisivumme. Tämän lisäksi autonne saa näkyvyyttä somen kautta.

Myynnin aikana olemme jatkuvasti yhteydessä auton omistajaan ja kaupan syntyessä paperityöt hoituvat helposti!

Ota yhteyttä myyntitiimiimme niin käydään palvelua läpi ja saadaan sinunkin autosi myyntiin!


Myyntitilin ehdot

Myyntitilille asetettavan auton maksimi-ikä on 10 vuotta. Ajokilometrien enimmäismäärä on 180 000 kilometriä. Erikoisautot katsotaan tapauskohtaisesti.

Sekä myynti- että ostohinta sovitaan tapauskohtaisesti auton omistajan kanssa.

Auton pitää olla sovitussa kunnossa, kun se tuodaan myyntitilille. Tämä tarkoittaa, että huoltohistoria pitää olla selvillä, auto huollettu, renkaat kunnossa sekä kori ja tuulilasi ehjät.

Auton myyntiprosessin aikana auton tulee olla liikkeessämme Tammisaaressa, jotta asiakkaat pääsevät vaivattomasti tutustumaan autoon.

Kun myyntitilistä on sovittu asiakas sitoutuu myyntitilipalveluun 60 päiväksi. Tänä aikana asiakas ei myy autoa toisien kanavien kautta. Myyntitilipalvelua voidaan myös pidentää.

Special Mobil pidättää oikeuden olla ottamatta autoa myyntitilipalveluun.